Για τους εραστές της τέχνης του θεάτρου
  Εγώ. Εσύ. Εμείς. Αυτοί.
Ανήκω ενεργητικά στο σύνολο, βρίσκω τον εαυτό μου.
Ερευνητικά εργαστήρια θεάτρου πάνω στην τεχνική του συνόλου στη σκηνική δράση, με όχημα την μυστικά της κωμωδίας.
Η λέξη προέρχεται από το ρήμα κωμάζω = γλεντάω.  Η κωμωδία είναι το τραγούδι του Κώμου, δηλαδή  το τραγούδι του γλεντιού.
Πόσο αστείος είμαι? Τι σημαίνει παίζω και βγάζω γέλιο?
Τι εννοούμε όταν λέμε αυτός τα λέει αστεία. Κάνω πλάκα, έχω Χιούμορ ,είμαι αστεία. 
ΕΙΜΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.
 
 Το θέατρο είναι μια συνθετική τέχνη που περιλαμβάνει πολλές άλλες μέσα της όπως την μουσική, την λογοτεχνία, τα εικαστικά, τον χορό. Είναι λοιπόν η κατεξοχήν πιο ενδιαφέρουσα τέχνη για να συνομιλήσει με ανθρώπους  που ψάχνουν να βρουν τρόπους να εκφράσουν τις σκέψεις  και τα συναισθήματα τους. Περιλαμβάνει επίσης  τις έννοιες του «Αρθρώνω λόγο», Ακούγομαι», «Υπάρχω» που δίνουν μια υπαρξιακή διάσταση σε αυτήν την δραστηριότητα. 
Μέσα από πλούσιες ασκήσεις αυτοσχεδιασμού, αναγνώσεις κειμένων  και οργανωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης του σώματος και της φωνής,  οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τους κανόνες  της σκηνικής δράσης, γνωρίζοντας έτσι λίγο πιο πολύ τον εαυτό τους  και τις δυνατότητες τους. Σκοπός είναι να εξελιχθούν  παράλληλα και πιο σύνθετες τεχνικές επικοινωνίας και συνύπαρξης  καθώς και σκηνικής έκφρασης. Η ομάδα ,κανονικοί άνθρωποί  που όμως αν  ρίξεις έναν προβολέα πάνω τους ανακαλύπτεις ολόκληρους κόσμους ,δουλεύει εντατικά για αρκετούς μήνες με σκοπό την δημιουργία ενός πρωτότυπου κώδικα σκηνικής επικοινωνίας που καταλήγει σε παράσταση. Τα έργα που ανεβαίνουν είναι συνθέσεις κειμένων που κάνει η σκηνοθέτης και υπηρετούν τις εκάστοτε ομάδες και τα μέλη τους.   Γιατί το θέατρο πάνω απ όλα είναι ένας τόπος ειρήνης ,συνομιλίας και ψυχαγωγίας.
Η διάρκεια των εργαστηρίων ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό και το ζητούμενο των συμμετεχόντων.
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ
Παράστασεις της ομάδας 
"Το μαγικό νησί"   Προγραμματισμένη Πρεμιέρα Ιούνιος '21
"Νυχτερινό κέντρο Τα Χρυσάνθεμα" Πρεμιέρα Ιούνιος '19 
"Σε τέτοιες ώρες" Πρεμιέρα Ιούνιος '17   
           

You may also like

Back to Top