ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ
«ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ;»
Σε ποιους απευθύνεται:  
Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν μέσα στον ασφαλή χώρο που παρέχει η Δραματοθεραπεία να εξερευνήσουν δημιουργικά τη σχέση τους με το σώμα, τα αρνητικά συναισθήματα, και τις δυσλειτουργικές πεποιθήσεις τους γύρω από την εικόνα του σώματος. Σε άτομα που επιθυμούν μέσα από ομαδικές διεργασίες, αλληλεπίδραση και αλληλοϋποστήριξη να αναπτύξουν μια πιο θετική εικόνα του σώματος τους.
Πότε:                           Η μέρα και ώρα είναι υπό συζήτηση  (προτείνεται Πέμπτη 6.00-7.30μμ)
Έναρξη:                       Μάρτιος 2021
Διάρκεια:                    28 εβδομαδιαίες συναντήσεις
Χώρος διεξαγωγής:    Γαρυττού 5 Χαλάνδρι, 7’από το μετρό Αγ. Παρασκευής
Συντονίζει:                  Γεωργία Τσαγκαράκη, εκπ. Δραματοθεραπεύτρια, Σκηνοθέτης, Ηθοποιός, Εκπαιδευτικός θεάτρου​​​​​​​
Τι είναι η Δραματοθεραπεία: 
Είναι μια ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που χρησιμοποιεί ως μέσο την τέχνη αλλά σε καμία περίπτωση, τις καλλιτεχνικές δεξιότητες. Τα μέσα που έχουμε είναι αφενός το λεκτικό μοίρασμα και αφετέρου τη δημιουργική και συμβολική έκφραση: ζωγραφική, πηλός, κίνηση, ασκήσεις με το σώμα, χαλάρωση, αφήγηση ιστοριών ή παραμυθιών, παιχνίδι ρόλων, αυτοσχεδιασμοί τελετουργικών και ομαδικών παιχνιδιών και πολλά άλλα.
Πληροφορίες για την ομάδα: 
Η ομάδα θα είναι κλειστή και ο μέγιστος αριθμός μελών θα είναι 8 άτομα (των οποίων η σταθερή παρουσία θα είναι απαραίτητη).  Απαραίτητη  επίσης μια ατομική συνάντηση με τη συντονίστρια πριν την έναρξη. Αρχικά θα ξεκινήσουμε διαδικτυακά και μόλις είναι δυνατό θα συνεχιστούν οι συνεδρίες σε ανοιχτό ασφαλή χώρο.
Τα μέλη  θα συμμετέχουν στις συνεδρίες με συμβολική συνεισφορά.
Δηλώσεις Συμμετοχής: 
Απαραίτητη η έγκαιρη επίδειξη ενδιαφέροντος λόγω περιορισμένων συμμετοχών.  Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Κιν:  6977-588706   E-mailgtsangaraki@hotmail.com
Back to Top